An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Busu, de Zanger Zonder Gezicht met AT Beats exclusief optreden op de Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – De Molukse zanger en rapper Busu komt samen met producer AT Beats optreden op de Molukse Dag op Kwaku tijdens het lustrum op zaterdag 30 juli. Het is de eerste keer dat deze artiest van wie het publiek niet weet wie hij echt is in het openbaar te zien is.

Het wordt een speciale show, een exclusieve optreden dat onderdeel is van zijn act

Busu alias Mr. Goyang, de Zanger Zonder Gezicht is binnen een paar jaar bekend geworden onder de jeugd, maar hij kiest er voor om zijn gezicht niet kenbaar te maken. Zelfs na het viraal gaan van zijn muziek, blijft hij undercover al vanaf het begin maakte hij de trend met zijn bivakmuts op.

Met zijn Moluks-Nederlands-Engelse teksten en bahasa Ambon dialect op zoukmuziek en Pacific island vibes, onderwerpen die elke Molukker herkent, maar ook luisterbaar is voor niet Molukkers vanwege het Nederlands-urban straataccent weet hij het publiek te entertainen.

AT Beats

De Molukse producer AT Beats, die in het echt Anthon Tutupary (28) heet is de man achter de hits van onder andere Santai van Rafa & Nani, Angkat Tangan, Gula Manis EP van Busu en Mari Makan van Fano. Zijn sound is onderscheidend omdat hij hedendaagse urbanmuziek combineert met muzikale invloeden uit Maluku.

Het belooft dus een spetterende show te worden zaterdag 30 juli op het Kwaku Summer Festival dat in het teken staat van het lustrum Molukse Dag op Kwaku. Het programma en de complete line-up wordt de komende weken verder bekend gemaakt.

Beluister in bovenstaande video het nummer Hujan Ain’t A Thing van het album Gula Manis.

De Molukse Dag op Kwaku, op het Kwaku Summer Festival, wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine/ District Nine Five en Stichting Rhythm of Maluku.

Onze kersverse TIFA Magazine in het kader van ons 10-jarig bestaan is een feit! Wordt nu abonnee.

Naast ons krantje presenteren wij nu ook met trots ons blad in een magazine versie. Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Total
0
Shares
Related Posts