All inclusive Visit Ambon 2020 zorgeloos genieten: Alles wordt geregeld!

Een all inclusive Visit Ambon 2020 zorgeloos genieten: alles wordt geregeld! Dat betekent dat de organisatie package deals zal aanbieden, een complete reis dus met vliegticket en hotel. Binnenkort zullen wij hier meer over bekend maken.

Hiermee bieden we de Molukse gemeenschap een makkelijk, comfortabel en een volledig verzorgde reis naar familie en vrienden op Maluku.

Met vliegtuigmaatschappij Garuda als sponsor en samenwerkingspartner zal de reis naar de andere kant van de wereld voor u makkelijker worden gemaakt. De komende twee jaar prijkt de naam van de grootste luchtvaart maatschappij van Indonesië op evenementen en media exposure van Visit Ambon 2020.

Garuda Indonesia wil zich met de sponsoring van Visit Ambon 2020 richten op de Molukse gemeenschap. De vliegmaatschappij heeft de verbinding tussen Schiphol en Pattimura-airport op de Molukken met 16 uur verkort.

De vernieuwde route duurt nu 19 uur met maar één overstap in Jakarta. Met deze korte reistijd bent u nog sneller bij uw familie en vrienden in de Molukken.

Duur

Voorheen duurde de vlucht van Amsterdam naar Ambon tussen de 26 en 38 uur, afhankelijk van verschillende maatschappijen en overstaptijd. Met een geavanceerde aansluiting op Jakarta is de duur van de Garuda-vlucht teruggebracht naar 19 uur.

Volgens Rick Wouters, sales en marketing manager bij Garuda Indonesia, hebben ze hard gewerkt om de verbinding naar de Molukken te verbeteren. “Ik ben zeer blij dat dit ons is gelukt. Wij bieden de Molukse gemeenschap een zeer snelle verbinding naar familie en vrienden en kunnen hiermee bijdragen aan de uitbreiding van het toerisme op deze prachtige eilandengroep”, aldus Wouters.

Ambon heeft in het kader van de 445e verjaardag van Ambon-stad vanaf juli tot december 2020 een divers en groot aanbod met evenementen en festivals. Naast deze festivals en evenementen in de hoofdstad zijn er nog veel meer leuke bezienswaardigheden en plekken die je kunt bezoeken tijdens een trip naar Maluku. De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar binnenkort meer hierover!

Houd Tifa Magazine dus in de gaten voor het meest actuele overzicht. Een andere mogelijkheid is om onze Facebook of Instagram @visitambon2020 te liken.

TABEA!

Namens het promotie team van Visit Ambon 2020. #MalukuPanggilPulang

Exit mobile version