An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Ambassadeur Djauhari Oratmangun over het ‘nieuwe normaal’

De Chinese minister Wang Zhigang van Wetenschap en Technologie stelt dat als China erin slaagt een nieuw coronavirusvaccin te ontwikkelen. Is het gelijk een „wereldwijd publiek goed” maken, zo verklaarde hij zondag tijdens een persconferentie in Peking.

7 miljoen mensen zijn wereldwijd besmet geraakt met het coronavirus en bijna 400.000 mensen zijn eraan overleden, nadat het eind vorig jaar opdook in China, de grootste economie ter wereld.

Terwijl Indonesië zich voorbereidt op ‘het nieuwe normaal’, laat de Molukse ambassadeur Djauhari Oratmangun van Indonesië (in China) weten, dat het leiderschap en besluitvaardigheid op dit moment erg belangrijk is. Het ‘nieuwe normaal’ moet strikt worden nageleefd door de bevolking, aldus de ambassadeur vanuit Beijing.

Ambassadeur Djauhari Oratmangun met president Xi Jinping van China

Op de foto boven de koptekst ziet u de uit Tanimbar afkomstige ambassadeur van Indonesië in gesprek met de loco-burgemeester van Chengdu, de hoofdstad van de Chinese provincie Sichuan. In de negen stadsdelen van Chengdu wonen 10,452 miljoen mensen. Oratmangun besprak onder andere over de aanpak en maatregelen hoe zij corona onder controle krijgen.

Corona-update:

Maluku
Positief: 269
Genezen: 67
Overleden: 8

Maluku Utara
Positief: 186
Genezen: 33
Overleden: 19

Papua
Positief: 1064
Genezen: 78
Overleden: 7

Papua Barat
Positief: 179
Genezen: 74
Overleden: 2

Lees meer in: Kumparan, Kompas

Total
0
Shares
Related Posts