Bekende Molukkers zingen samen voor de Molukken

EXCLUSIVE CLIPTRAILER | Care for Maluku - Care Artists & Endless Light Orchestra

Molukse artiesten en entertainers kwamen bijelkaar en maakten geheel belangeloos het nummer ‘Care for Maluku’. Ter ondersteuning van de slachtoffers van de aardbeving op de Molukken dat vorig jaar plaats vond. In het filmpje hierboven kunt u alvast de teaser bekijken en het nummer horen! 

De premiere van de volledige clip volgt aankomende week. Artiesten die meewerken aan dit project zijn o.a. Jimi Bellmartin, Wudstik, Julya Lo’Ko aka Shunya Deva, Vinchenzo, Esther Nijhove, Danjil, Zoë Tauran, The Brothers Timisela, Chi-Mharaj, Anna Makaloy, Franky Rampen, Abraham Laisina en vele anderen.

De track ‘Care for Maluku’ door Care Artists & Endless Light Orchestra is op vrijdag 6 maart om 12:00 uur online gegaan op Spotify.

‘Een brug bouwen tussen hier en daar, is het doel van dit project’, vertelt producent en initiatiefnemer Martino Latupeirissa. De aardbevingen op de Molukken hebben tal van hulpacties voortgebracht. Latupeirissa verzamelde Molukse artiesten in de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum.

Het resultaat? De feel-good-positive-vibes song: ‘Care for Maluku’ – door Endless Light Orchestra.

Bekijk nu de nieuwe hit single ‘Candu’
Van deze twee Molukse artiesten!

Link op YouTube: https://youtu.be/Z3ZL40Cg-fo

Groothandel Amboina is sponsor van
VISIT AMBON 2020
Amboina.nl

Exit mobile version