An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Beleggen met Jim Tehupuring

Je hebt hem vast wel eens een keer op tv voorbij zien komen. Jim Tehupuring praat je bij in RTL Z Voorbeurs. Ook schrijft hij columns in de Telegraaf en was hij wekelijks te gast bij WNL, Eenvandaag en co-presentator van ‘Thuis op de Beurs’.

Al sinds hij vanaf 2015 één van de vijf slimste-coaches in het spannendste beleggingsspel van Nederland was geworden: de Slimste Belegger 2015. Is hij niet meer weg te denken uit de beleggingswereld.

Op 15 mei jl. is de Slimste Belegger 2017 begonnen. Dit jaar staat hij ook weer in de schijnwerpers, omdat hij vorig jaar de best presterende coach was. En tevens winnaar van het beleggingsdebat 2016.

Jim Tehupuring van ProBeleggen is getriggerd door geld en alles wat daarmee te maken heeft. Het interesse voor de beurs begon al op de middelbare school. Vervolgens had hij wat aandelen gekocht en was ook nog geïnspireerd door de film Wall Street. Hij belegt actief sinds hij op het Gymnasium zat en tijdens zijn studie Bedrijfskunde van de financiele sector aan de VU.

Jim is ooit begonnen bij Alex en Binck, waar hij werkte als manager. Tehupuring ontwikkelde diverse cursussen als beleggingstrainer van de Alex Academy. Hij heeft ook voor RBS Markets gewerkt, en was Head of Retail – Europe bij NYSE Euronext.

 

Foto van links naar rechts: Royce Tostrams, Janneke Willemse, Jim Tehupuring

 

 

Total
0
Shares
Related Posts