An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Benefietavond Beta Tulehu: “Uw aanwezigheid helpt ons onze doelen te bereiken”

Tulehu, een havendorp op Ambon fungeert als middelpunt van het verkeer naar de omringende eilanden. Door de bevingen zijn zowel de haven als delen van het dorp verwoest. Tulehu  is een van de zwaar getroffen gebieden waar directe hulp en hulp op de midden en lange termijn nodig is.

Humanitaire hulp

De getroffenen slapen in zelfgemaakte tenten in de bergen en hebben geen elektriciteit. De verslechterde weersomstandigheden zorgen voor gezondheidsproblemen met als gevolg dat het nu epidemiegevoelig is.  BETA TULEHU richt zich daarom op de volgende behoeften; tenten, zeilen, verlichting, luchtbedden, kleding, voeding en medicatie.

Naar aanleiding van deze recente serie aardbevingen is er besloten om de handen ineen te slaan onder de 3e generatie Tulehunezen. De initiatiefgroep  BETA TULEHU heeft een benefietavond georganiseerd waar een ieder van harte welkom is om deze bij te wonen. Uw aanwezigheid helpt ons onze doelen te bereiken.

Initiatiefgroep BETA TULEHU

Doa Untuk Maluku | Zaterdag 30 november 2019 | Rai | Amsterdam

Op 30 november as vindt er een overdenking plaats in de RAI Amsterdam met christenen en moslims. In combinatie met een Moluks culturele programma. Ook tijdens deze dag wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers en de zwaar beschadigde dorpen. En zal er aandacht gevraagd worden voor de aardbevingen in Maluku. Meer informatie leest u hier.

Total
0
Shares
Related Posts