An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Bezoek aankomende gouverneur aan Aru en Kei

Murad Ismail bezocht vorige week de Aru en Kei-eilanden, tijdens zijn bezoek aan de hoofdsteden Tual en Dobo heeft hij alle Keiezen en Arunezen bedankt voor het stemmen en vertrouwen in hem als regionale hoofd van de Molukken.

Daarnaast heeft hij gezegd dat de veiligheid rondom de verkiezingen op 17 april zijn prioriteit heeft. Regent dr. Johan Gonga van de Aru-eilanden steunt de aankomende gouverneur. Zijn district is klaar voor de komende presidentsverkiezingen. Hij verklaarde dit tijdens het bezoek van Murad aan Dobo.

Morgen wordt er gestemd op de nieuwe president van Indonesië. Maar ook op de overheidsfunctionarissen die op provinciaal en regionaal niveau opnieuw gekozen zullen moeten worden.

Volgens Murad Ismail is het van belang voor de toekomst van de Molukken dat Jokowi wint. Hij roept de bevolking op dan ook daadwerkelijk een keuze te maken en niet blanco te gaan stemmen (golput).

Op basis van onderzoek van het bureau Poltracking zal zittend president Joko Widodo in de Molukken en Papua waarschijnlijk de grote winnaar worden in de komende presidentsverkiezingen.

Bronnen: Siwalima News, Detik

 

VISITAMBON2020.COM

Groothandel Amboina is sponsor van
VISIT AMBON 2020

Total
0
Shares
Related Posts