An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Bijeenkomst met alle hotels en toerisme organisaties voor Visit Ambon 2020

AMBON – Vanavond hield burgemeester Richard Louhenapessy van Ambon een vergadering bij hem thuis in Karang Panjang met alle General Managers van de hotels op het Molukse eiland. Ook nodigde hij de lokale toerisme bureaus en de coördinerende organisatie vanuit Nederland uit om het concrete programma voor Visit Ambon 2020 te bespreken.

De boekingen gaan snel in Nederland dus dat betekent dat de stad klaar moet zijn om al deze mensen te ontvangen. Daarom zet de burgemeester er vaart achter.

Er werd een presentatie gegeven door het hoofd van toerisme, Rico Hayat. Daarbij kregen ook de hotels en toerisme bureaus de kans om hun zegje te doen. Er werd gediscussieerd over de promotie en het programma. Hierbij werden adviezen aan elkaar gegeven. Maar over een ding was iedereen het eens. We moeten er samen alles aan doen om Visit Ambon 2020 een succes te maken.

De burgemeester heeft te kennen gegeven dat zijn focus ligt op de Molukse gemeenschap in Nederland maar ook die verspreid wonen over Indonesië. Met trots vertelde hij aan de hotels en toerisme bureaus dat Molukkers uit Nederland naar huis komen. Ze komen niet alleen om de evenementen mee te maken maar om hun familie en dorpen te zien. En hun bijdrage te leveren om de Molukken vooruit te helpen. Dus hij wilt dat iedereen in Ambon goed is voorbereid. Daarbij wordt ook rekening gehouden dat velen naar andere Molukse eilanden gaan. Zoals naar verwachting de Kei-eilanden, Saparua, Aru, de Tanimbar-eilanden, etc. Ook dit coördineert burgemeester Louhenapessy met de regionale regering. Daarnaast zal er vanaf februari ook volop in de rest van Indonesië reclame gemaakt worden. Het volledige programma voor Visit Ambon 2020 wordt begin februari bekend gemaakt!

Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Groothandel Amboina is sponsor van
Visit Ambon 2020
AMBOINA.NL

Maak nu gebruik van de nieuwe vlucht vanuit Nederland naar de Molukken! Gloednieuwe verbinding vanaf Amsterdam naar Ambon via Bali

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

De Zuidwest Molukken

MBD – Bekijk de prachtige panoramische beelden van de Zuidwest-Molukken in de video hierboven. Maluku Barat Daya (MBD)…