An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

De Bitcoin-familie Taihuttu

In 2017 verkocht Didi Taihuttu alles voor Bitcoin, ervan overtuigd dat hij tegen 2020 een multimiljonair zou zijn. Samen met zijn gezin reist hij de hele wereld over. Ze leven volledig op basis van de digitale bitcoinmunt. Het gezin kreeg daarop de naam ‘the bitcoin family’.

De Moluks-Nederlandse ondernemer, reiziger, auteur, schrijver en spreker, bekend van het promoten van cryptogeld, blijft de aandacht trekken van internationale media. Als je op google gaat surfen krijg je Franse, Duitse, Amerikaanse en Spaanstalige artikelen die over Didi en zijn gezin gaan. Ook is de Indonesische media begonnen over hun te schrijven vanwege Didi’s Molukse achtergrond.

De bitcoin-familie op de Molukken (2017).

Didi is de zoon van John Taihuttu, oud-profvoetballer van VVV-Venlo en Fortuna Sittard. De Taihuttu’s hebben nu 40 landen bezocht. Ze hebben ook cryptovaluta ‘crypto-funded’ gefinancierde projecten opgezet om de armen te helpen; hun eigen Bitcoin Familie-merk met merchandise gelanceerd, hun reizen vastgelegd en het crypto-evangelie overgebracht in meer dan 200 YouTube-video’s. Momenteel zit het gezin in Portugal.

 

Foto’s: Instagram (Didi Taihuttu)

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

De Morgenster vlag

Gisteren werd door Papoea’s en sympathisanten zowel in Papua als wereldwijd 1 december gevierd met een vlaghijsing van…