Burgemeester Louhenapessy steunt jonge ondernemers in hoofdstad Molukken

AMBON – Vijf jonge Molukse ondernemers uit Ambon stad hebben van burgemeester Richard Louhenapessy ondersteuning gekregen voor hun bedrijfskapitaal. Zij deden mee aan de project Ambon Creativepreneur voor creatieve ondernemers, georganiseerd door de Dienst Jeugd en Sport.

De burgemeester sprak zijn waardering uit voor het ondernemerschapprogramma van jong ondernemen in de hoofdstad van de Molukken waaraan de volgende ondernemingen meededen; Biesta Media, Ekadanta Studio, Galina Snack, Renatha Frozen Food en Gheto Merch.

Lees verder onder de banner

Het moet hoop bieden en de nieuwe generatie aanmoedigen in Ambon om te concurreren met jongeren uit andere hoofdsteden. Vooral nu met de coronapandemie, zo laat het stadsbestuur weten.

Burgemeester Louhenapessy: “Bovendien is het de taak van het stadsbestuur om millennials te ondersteunen met faciliteiten, zodat zij hun bedrijven kunnen ontwikkelen. Later in 2021 openen we bijvoorbeeld in het Dekranasda-gebouw een verpakkings- en textielbedrijf. De uitrusting is compleet, inclusief een borduurmachine”, aldus de burgemeester.

Waarnemend hoofd van Pemuda dan Olahraga Kota Ambon, Richard Luhukay zei dat het stadsbestuur vijf plekken wil realiseren voor ondernemingen op het gebied van culinair, mode, kunst, videografie en grafisch ontwerp.

Exit mobile version