An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Cayetano Sapury (4) en Elidjo Suitela (8) vertellen a.s. zaterdag in de Rai over hun inzameling voor de Molukken

Aanstaande zaterdag is de “Doa Untuk Maluku” in de Rai, Amsterdam. Cayetano Sapury (4) en Elidjo Suitela (8) komen ook om te vertellen hoe zij geld hebben ingezameld voor de kinderen op de Molukken.

Beide jongens hebben een flessenactie opgezet. Cayetano heeft tienduizend euro in ontvangst genomen van de gemeenteraad van Neder-Betuwe en Elidjo heeft tot 2 maal aan toe in de krant gestaan met zijn flessenactie!

Wil jij weten hoe zij dat hebben gedaan?
Kom dan a.s. zaterdag 30 november naar de Rai Amsterdam!

Aanstaande zaterdag 30 november vindt er een overdenking plaats in de RAI Amsterdam met christenen en moslims. In combinatie met een Moluks culturele en muzikale programma. Tijdens deze dag wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers en de zwaar beschadigde dorpen. En zal er aandacht gevraagd worden voor de aardbevingen in Maluku en Maluku Utara. Meer informatie www.moluccanfuturefoundation.com 

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Total
0
Shares
Related Posts