An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Concert op Kwaku: Nicky Manuputty en Danjil Tuhumena op Molukse Dag

De eerste hoofdact is bekend! Nicky Manuputty komt naar Nederland. De saxofonist zal samen een concert geven met niemand minder dan Danjil Tuhumena tijdens de Molukse-dag op het Kwaku Summer Festival in Amsterdam.

Danjil Tuhumena is bekend van The Voice of Holland en is niet meer weg te denken uit de Molukse muziekscene. Soul zit Danjil in zijn hart en dat probeert hij met veel liefde over te brengen op zijn publiek.

Nicky Manuputty is bijzonder populair in Indonesië. Hij verliet Europa elf jaar geleden om carrière te maken in Zuidoost Azië. Naast zijn solocarrière is hij een veelgevraagde saxofonist bij popartiesten zoals Glenn Fredly. In Nederland werkte hij onder meer samen met Candy Dulfer, Do en Trijntje Oosterhuis.

Het concert zal begeleid worden door bekende Molukse rasmuzikanten zoals o.a. meesterbassist Jay Tee Teterissa. De voormalige bassist van Candy Dulfer en Jan Akkerman. Verder zal de band begeleid worden door Patrick Unitli op gitaar, Ambonwhena Aratuaman achter de drums en Erik Nuruwe op Keys.

Het belooft dus een spectaculaire show te worden 29 juli 2017 op het Kwaku Summer Festival: Nicky Manuputty “Back To My Roots” & Danjil Tuhumena concert!

Het programma en de complete line-up van de Molukse-dag wordt deze maand bekend gemaakt.

 

 

Total
0
Shares
Related Posts