Donatie Kwaku Summer Festival aan Moluccan Future Foundation

Het Kwaku Summer Festival doneert €2.500 aan Moluccan Future Foundation. De donatie is een mooi gebaar voor de stichting dat door Molukse initiatiefnemers en bestaande organisaties in het leven is geroepen als ondersteuning voor de nasleep van het natuurgeweld in de Molukken, met als hoofddoel om zoveel mogelijk slachtoffers in en rond de getroffen gebieden te helpen.

Het bestuur van de Moluccan Future Foundation is blij met de donatie: “We zijn Kwaku super dankbaar voor de donatie, dit is een mooi gebaar naar de Molukse gemeenschap dat ook zij meeleven met onze mensen op de Molukken”, zo zegt de voorzitter Tjarda Salasiwa.

Het Kwaku Summer Festival organiseert al vier jaar lang een Molukse dag waarbij Molukse artiesten en culturele zang- en dansgroepen uit zowel Nederland als de Molukken een groot podium krijgen om hun cultuur, muziek en eilanden te promoten. Dit doen zij in samenwerking met TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. Het is de grootste multiculturele evenement van Nederland.

Morgen staat de Rai in Amsterdam vanaf 12.00 uur in het teken van de Molukken. Waar aandacht wordt geschonken aan de heftige aardbevingen van de afgelopen twee maanden, waarbij doden en gewonden zijn gevallen. En complete dorpen zijn verwoest en duizenden mensen dakloos zijn geworden.

Voor meer informatie: www.moluccanfuturefoundation.com

Exit mobile version