An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Ecologisch adviesbureau opnieuw naar de Molukken in 2020

Bureau Waardenburg, die onlangs nog een bezoek heeft gebracht aan de Molukken komt met een nieuw plan, plan om begin maart mee te gaan op handelsmissie met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en voorafgaand ook naar Ambon te gaan om verder te overleggen met de autoriteiten om pilots mangroveherstel in te zetten.

Van 8 tot en met 13 maart 2020 vindt de handelsmissie naar Indonesië plaats. De missies zijn bedoeld om Nederlandse ondernemers, kennisinstellingen en organisaties te presenteren en om directe contacten met lokale partijen te leggen. Deze missie loopt deels parallel aan het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan het land.

Loop januari en na het bezoek Indonesië media maart geven ze de kansen verder vorm. Willem Renema (rechts op foto) zal ook een presentatie geven over biodiversiteit tijdens de handelsmissie.

Foto op Ambon afgelopen november: De persoon rechts is Willem Renema, Teamleider tropen marien Naturalis en de persoon links is Gino Limmon, hoofd faculteit kust en zee van de Pattimura-universiteit. Belangrijke mensen in het hele verhaal.

Ze leggen onder andere de focus op het aantrekken van contacten met de universiteit Pattimura en Naturalis. Kijken naar mogelijkheden, samen optrekken in mangroveherstel (natuurlijke kustverdediging) en biodiversiteitsonderzoek rond Ambon en de Molukken. De burgemeester van Ambon heeft voor dit project midden december nog een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Bureau Waardenburg in Culemborg.

Total
0
Shares
Related Posts