An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Eén festival, één afterparty in de hoofdstad met drie Molukse top-dj’s uit het noorden

Drie jonge Molukse top-dj’s uit Assen, Hoogeveen en Groningen die met zijn allen draaien op één dag, op één festival en op één afterparty in Amsterdam. Miguell Kaidel, Maria De Lima en niemand minder dan Jeftuz komen naar de Molukse Dag in de hoofdstad.

Het festivalseizoen is in volle gang! Maak zaterdag 30 juli a.s. maar vrij in je agenda, want dan is het de Molukse Dag op Kwaku met een officiële afterparty in de Melkweg.

Miguell Kaidel staat als dj achter de draaitafel in clubs door het hele land. Hij was de winnaar van de FunX DJ Battle 2018. Ook is hij elke ochtend te horen op radio FunX met de Get Started Mix. Tijdens de afterparty zal hij het publiek verwennen met de beste Hiphop en R&B.

Nasty Urban goes to Molukse Dag op Kwaku en Melkweg

DJ Maria De Lima, is de oprichter van het succesvolle evenement Nasty Urban. Dit is een exclusief concept en het grootste Urban, R&B, hiphop & afrobeats feest in Hoogeveen en omstreken. Naast het draaien host ze zichzelf ook nog eens tegelijkertijd.

Ze komt niet zomaar draaien, maar onder de titel Nasty Urban goes to Molukse Dag op Kwaku en Melkweg komt ze Amsterdam op z’n kop zetten.

Liefhebbers van garage zullen flink verwend worden met feelgood music

Jeftuz, echte naam Jefta de Fretes, is al jaren actief en maakt zijn eigen producties. Zijn tracks hebben een vlotte r&b en hiphop touch, maar als DJ staat hij met zijn muziek vooral bekend om zijn UK Garage remixes. De grote liefhebbers van garage zullen dan ook flink verwend worden op 30 juli in Amsterdam.

Total
0
Shares
Related Posts