An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Eerste laadstation voor elektrische voertuigen in de Molukken

AMBON – Eerste laadstation voor elektrische voertuigen. Het PT. PLN (staatselektriciteitsbedrijf) opent de eerste openbare laadstations voor elektrische voertuigen, Stasiun Pengisian Kendaraan Listrik Umum (SPKLU) in de Molukken en Noord Molukken.

Door Priska Birahy

Het eerste publieke oplaadpunt voor elektrische voertuigen bevindt zich op de PT PLN (Persero) Unit Layanan Pelanggan (ULP) Ambon Kota, Jalan Sultan Hairun Kota Ambon. Bij de inhuldiging vanmorgen waren er twee laadpalen.

Elektrisch rijden is in opkomst

“Elektrisch vervoer heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit, geluidsoverlast en het klimaat”, verklaard General Manager PLN Unit Induk Wilayah Maluku – Maluku Utara (UIW – MMU), Adams Yogasara, na het rijden van elektrische voertuigen vanmorgen.

De regionale secretaris van de provincie Maluku, Kasrul Selang, die de SPKLU oprichtte voegde eraan toe, dat de regionale overheid van de Molukken het project ondersteuning geeft. Samen moeten zij zorgen dat de elektriciteit die gebruikt wordt om elektrische voertuigen te maken en te laten rijden in de Molukken uit duurzame bronnen komt. Het rapport laat zien dat dit de voornaamste factor is wat betreft de impact op het milieu en de volksgezondheid, legde hij uit.

Total
0
Shares
Related Posts