An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Emidiana Hogendorp over Groothandel Amboina, de Molukken en meer: ‘Mijn aandacht gaat heel erg uit naar kinderen en ik heb veel met ze gesproken’

Emidiana Hogendorp is directrice van Groothandel Amboina, een familiebedrijf van de Molukse familie Hogendorp in Zeist. In een uitgebreide interview (voor de 2e editie van de Tifa krant) verteld ze over het bedrijf, de Molukken en haar jaren op Bali, waar ze heeft gewoond.

Al 65 jaar is Amboina in Nederland en delen van West Europa actief als groothandel van Aziatische producten, voornamelijk foodproducten. En is inmiddels een begrip voor de oosterse keuken. Tevens steunt Amboina ook twee Molukse initiatieven die zich maatschappelijk inzetten.

Ze keerde onlangs terug uit de Molukken. Ze heeft geprobeerd om haar steentje bij te dragen na de verschrikkelijke aardbevingen. Haar aandacht ging hier voornamelijk uit naar kinderen en het brak haar hart om te zien hoe zij in angst leven.

Wil jij het hele verhaal weten van Molukse zakenvrouw Emidiana Hogendorp? Het exclusieve interview is te lezen in de aankomende editie van het Tifa Magazine krant. Houdt Tifa Magazine online in de gaten voor de uitgave!

Total
0
Shares
Related Posts