• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • JAEL komt 21 januari 2023 naar de officiële Pre Party Molukse Dag op Kwaku in de Melkweg Amsterdam

JAEL komt 21 januari 2023 naar de officiële Pre Party Molukse Dag op Kwaku in de Melkweg Amsterdam

AMSTERDAM – JAEL komt op 21 januari 2023 naar de officiële Pre Party van de Molukse Dag op Kwaku in de Melkweg Amsterdam. Waar hij van achter de draaitafels een dikke show zal geven.

Giovanni Jano, beter bekend als JAEL, is een 28-jarige Molukse artiest, producer, DJ en zanger uit Den Haag. Zijn passie voor muziek is al van jongs af aan ontstaan waar hij opgroeide in een huishouden omringd door Molukse Folksongs, Molukse Gospel, Soul/Funk en Japanse Funk. Zijn ouders zijn echte Funk/Soul en R&B-liefhebbers en besmetten JAEL al vroeg met deze invloeden. JAEL omarmde deze geluiden samen met een breed scala aan inspiratie en combineerde het in zijn eigen kenmerkende geluid: van Soulful R &B tot Heavy Bass Future Beats met zijn DJ-sets, maar ook in zijn producties en songwriting.

Hij heeft zijn vaardigheden als DJ, instrumentalist, zanger en producer in deze verschillende genres over de hele wereld getoond. Zijn favoriete artiesten zijn: D’Angelo, Devin Morrison, Dwele, H.E.R, Pino Palladino en nog veel meer. JAEL heeft onlangs zijn debuutalbum “Half As Much” uitgebracht met featurings zoals Alex Isley, RaeKhalil (Grammy Winning Artist), Jayla Darden, Phabo, The Kount en meer. JAEL is gecrediteerd door Serato. JAEL is ook lid van het uit LA afkomstige label en community Soulection en wordt vertegenwoordigd door Studio KOTO, een artiestenbureau, label en managementbedrijf uit Amsterdam. Zijn debuutalbum “Half As Much” (2021) werd uitgebracht op Studio KOTO. Met zijn debuutalbum liet JAEL zien dat hij zijn eigen nummers kan produceren, opnemen, bespelen en zijn eigen liedjes kan zingen/schrijven. JAEL brengt zeer binnenkort een Deluxe Edition van “Half As Much” uit. Voor nu kun je zijn liveshows met enkele van de bandleden van SMANDEM volgen. Naast zijn album bracht JAEL een compilatiealbum uit met Studio KOTO met Latanya Alberto, FS Green, Wantigga en meer. Naast originele muziek bracht JAEL zijn populaire “Remixes & Club Edits” VOL 1 &2 uit, wees voorbereid op Volume 3!

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

Pacific_Roots_Poster
Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere
Event-Papua
Health Awareness & Climate Change Event, 9 December 2023, Jayapura, Papoea
IMG_2580
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon

Zie Ook

eko
Health Awareness boodschap van Eko Poceratu voor jongeren in de Molukken
mpes-1
Tifa's 10 minuten met Mpes
Top