• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Kwaku festival weer van start! Molukse Dag op zaterdag 29 juli 2017

Kwaku festival weer van start! Molukse Dag op zaterdag 29 juli 2017

Komend weekend begint het Kwaku Summer Festival weer. Het grootste multiculturele festijn in Nederland en een van de grootste evenementen in Amsterdam. Kwaku trekt jaarlijks tussen de 120.000 en 150.000 bezoekers.

Het festival duurt vier weekenden en in het derde weekend zal er wederom een Molukse Dag zijn! Vorig jaar ging de eerste editie van start en was het een enorm succes. In 2016 trok de Molukse Dag meer dan 17.000 bezoekers. En noemen we het nu niet voor niets het grootste reünie voor Molukkers in Nederland!

Qua muziek is er dit jaar ‘voor ieder wat wils’. Voor de jongeren ook veel grote namen uit de urban-scene, voor de ouderen Soul en Jazz, en voor jong en oud Lagu-Lagu. Het publiek krijgt ook Moluks culturele dansen te zien.

kraampjes met kleding en producten van kunst en cultuur van de Molukken. En natuurlijk ook dit jaar een grote tent met zitplaatsen waar je heerlijke traditionele Molukse eten kan krijgen. Maar ‘eten’ dat hoort natuurlijk bij Kwaku.

Ook het voetbal is terug. Dit jaar wordt er een straatvoetbaltoernooi georganiseerd met Molukse teams en gemengde teams.

In het Nelson Mandelapark zijn de voorbereidingen in volle gang voor het festival dat komende zaterdag weer van start gaat. En dus staat het park de komende vier weekeinden én twee vrijdagen in het teken van lekker internationale eten, muziek, voetbal en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Bestel u tickets nu online!
Bron: AT5

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

UNFPA IDN - Papua Concert
Jongerenevent over klimaat en gezondheid in Jayapura, Papua
Event-Papua
Health Awareness & Climate Change Event, 9 December 2023, Jayapura, Papoea
IMG_8790
Spetterende optredens in uitverkochte zaal Pacific Roots Fest indoor

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top