Line-up Molukse Dag op Kwaku 2019

Na een eerdere aankondiging van enkele namen, is het programma voor de Molukse Dag op Kwaku 2019 in Amsterdam nu helemaal compleet. De organisatoren brengen verschillende artiesten uit de Molukken over naar Nederland. Deze vierde editie staat in het teken van Visit Ambon 2020.

Het Multicultureel Amsterdamse festival, maakte eerder al bekend dat onder meer Doddie Latuharhary, Yopie Latul, Karen Pooroe, Siera Latupeirissa en Kabaresi aka Paparisa Kacil dit jaar hun opwachting maken op de Molukse Dag van het Kwaku Summer Festival. Daar is nu een sterke lijst aan toegevoegd. Al vier jaar lang presenteren wij op deze dag de beste Molukse artiesten, nieuw Moluks talent en een aantal BN’ers.

Het is dit jaar aan DJ Onderkoffer, Jethro Angkotta aka Otis Hats, Triplets, DJ Teddy Talapessy & DJ FrankyBooi om de 27e jullie te laten swingen met Reggaeton, Latin House, Soul, Funk Groove en Hiphop.

Nicky Manuputty heeft net zijn Holland Tour met succes afgerond en bij elke show ging het dak eraf. Maar het publiek wil hem dolgraag wat vaker in Nederland zien. Reden genoeg om Nicky weer naar Amsterdam te halen, maar dit keer met zijn volledige band uit Jakarta. Nicky Manuputty’s Saxx In The City.

Er is ook weer ruim plaats voor nieuw talent. Zo zien we onder meer Soul2Soul de winnaar van The Voice Family 2019 en Rafa, Nani & Homez bekend van de nummers “Bale Ke Kampong” en “Turun Slowly”.

Last but not least onze vertrouwde Molukse live bands zullen het plaatje compleet maken. Houjstd Band komt met de oude originele bezetting. Ook is Band Luar Biasa (BLB) van de partij en de nummer één party band van dit moment Remmenlos.

De presentatie is in handen van Molukse rapper Rogero, presentatrice Angela Timisela en presentator Andrew Roos.

 

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top