• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • MOLUKSE DAG OP KWAKU vult line-up aan met 3 bekende namen: MASSADA met ‘The Latin Explosion’, BINTANG MALUKU BAND en BERSAMA

MOLUKSE DAG OP KWAKU vult line-up aan met 3 bekende namen: MASSADA met ‘The Latin Explosion’, BINTANG MALUKU BAND en BERSAMA

AMSTERDAM – Dit jaar viert Massada zijn 50-jarig bestaan met een jubileumtournee. Op 29 juli speelt de band op de Molukse Dag op Kwaku in Amsterdam op het hoofdpodium als één van de headliners. Om de unieke show ‘The Latin Explosion’ op het jubileum jaar van 50 jaar Massada op Kwaku te mogen prolongeren.

Massada komt dit jaar als één van de hoofdacts met een speciale show op de MOLUKSE DAG OP KWAKU 2023

Dit jaar is hun optreden op de Molukse Dag op kwaku speciaal, want ze komen niet alleen met de huidige vaste formatie. Geheel passend in het muzikale concept van Massada heeft de groep gedurende haar gehele muzikale carrière zich immer van uitzonderlijk talentvolle percussionisten voorzien. De percussie en daarbij horend de sterk ritmisch accent in de muziek speelt een zeer belangrijke rol in de originele eigen werk van Massada. En wordt de groep in zijn geheel geroemd om de dynamische uitstraling gedurende de enerverende shows.

De huidige percussie line up van Massada wordt beschouwd als een van de beste in Europa. Percussion line-up va 1973-2023: Nippy Noya, Zeth Mustamu, Dave Gervais!, Martino Latupeirissa, Dwight Muskita, Jopie Manuhutu, Chanelsy Moniharapon en Daniel Bloem Berretty.

BINTANG MALUKU BAND (Hoofdpodium, Waterkant)

In de band Massada speelt ook de legendarische Molukse gitarist Rudy De Queljoe, die ook zal optreden met de Bintang Maluku Band. Met ook hierin bekende Molukse vocalisten en muzikanten. Met o.a. zangeres Anna Makaloy.

BERSAMA (Pompeia tent)

Het repertoire van BERSAMA bestaat voornamelijk uit latin met Molukse invloeden of juist andersom Molukse liederen met latin invloeden, echte fusion muziek dus. Met gitarist, oprichter en bandleider Nino Latuny en de bekende percussionist Zeth Mustamu.

Voor meer informatie en voorverkoop tickets voor het Kwaku festival en de Molukse Dag op Kwaku verwijzen wij u door naar kwakufestival.nl 

AFTERPARTY IN DE MELKWEG

Na het festival die tot 22.00 uur duurt, is er een officiële afterparty in de Melkweg Amsterdam. Een sfeervolle Molukse clubnacht.

Tickets voor de afterparty zijn te koop via melkweg.nl

LET OP! Er worden nog meer namen toegevoegd aan de line-up. Dus nog even geduld, het wordt weer spannend want er komen meer muziekacts voor zowel jong als oud.

De Molukse dag op Kwaku op het Kwaku Summer Festival wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. De officiële afterparty wordt georganiseerd door TIFA Magazine.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top