Molukse Dag op Kwaku, Zaterdag 29 Juli 2023 Amsterdam

De Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt dit jaar weer georganiseerd. Op zaterdag 29 juli 2023 zal de Molukse achtergrond, eten en cultuur in combinatie met entertainment centraal staan. De dag is inmiddels een jaarlijks fenomeen geworden.

De afgelopen jaren hebben we al kunnen genieten van Molukse artiesten en groepen uit het binnen- en buitenland. Legendarische namen, de populairste artiesten van het moment en nieuw jong talent. De organisatie is nu ook weer volop bezig om voor deze 6e editie de artiesten te programmeren. De komende weken zullen wij ze op onze website en socials gaan aankondigen.

Op deze bijzondere dag zullen daarom weer verschillende Molukse artiesten, bands en culturele dansgroepen optreden om Maluku te presenteren aan het grote publiek in de hoofdstad. Diverse kraampjes staan met artikelen in kleding, accessoires, kunst en cultuur van de Molukken op het festivalterrein. En natuurlijk naast al het lekkere internationale en Caribische eten is er een uitgebreid Moluks Culinair eetstand met zitplaatsen, waar bezoekers kennis kunnen maken met Khas Maluku (typische Moluks).

Het Kwaku Summer Festival is het grootste multiculturele festival van Nederland dat elk jaar vier weekenden lang plaats vindt in Amsterdam-Zuidoost. Het evenement staat voor een viering van culturele diversiteit en identiteit.

Houd onze website in de gaten voor updates!

Het Kwaku Summer Festival organiseert de Molukse Dag op Kwaku in samenwerking met TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
kwaku107
Aankondiging: Molukse Dag op Kwaku 7e Editie, Zaterdag 27 Juli 2024
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top