• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Nu beschikbaar: exclusieve package deals ‘Ambon Fest Week’, Visit Ambon 2020!

Nu beschikbaar: exclusieve package deals ‘Ambon Fest Week’, Visit Ambon 2020!

Volgend jaar zal ‘Visit Ambon 2020’ volledig in het teken staan van de viering van het 445-jarige bestaan van de hoofdstad Ambon, Molukken. Het gehele jaar zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden. Met Molukse cultuur en artiesten uit binnen- en buitenland.

Om de toerisme op de Molukken te bevorderen en zoveel mogelijk mensen uit Nederland te herenigen met familie en vrienden thuis in Maluku, wordt er in het najaar tijdens de Nederlandse herfstvakantie de ‘Ambon Fest Week’ georganiseerd. Dit is een reeks van diverse evenementen, zoals een dagelijkse pool club waarbij The Natsepa Resort wordt omgetoverd tot een hippe beach club, food markets bij de Pattimura Park en iedere avond live muziek met top artiesten op Lapangan Merdeka, een tattoo convention, zakelijke netwerk events, lokale culturele activiteiten en nog veel meer.

Dit alles zal plaatsvinden van 17 t/m 24 oktober 2020 te Ambon. Meer details over het programma zal gauw bekend worden gemaakt.

Asfalea Travel is de exclusieve reispartner van Visit Ambon 2020 in Nederland en zij hebben in samenwerking met Garuda Airlines en lokale top hotels de volgende package deals samengesteld;

Pakket ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines:
Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

Pacific_Roots_Poster
Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere
Event-Papua
Health Awareness & Climate Change Event, 9 December 2023, Jayapura, Papoea
IMG_2580
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon

Zie Ook

eko
Health Awareness boodschap van Eko Poceratu voor jongeren in de Molukken
mpes-1
Tifa's 10 minuten met Mpes
Top