Officiële programma Ambon Fest Week 2020

In oktober 2020 wordt er tijdens de Nederlandse herfstvakantie een week lang festiviteiten georganiseerd door promotors en coördinators vanuit Nederland. Zij hebben in het teken van Visit Ambon 2020 het doel om zoveel mogelijk mensen ‘thuis’ te brengen in het jaar 2020 om het 445-jarige bestaan van Ambon te vieren. De eerste festiviteiten rondom Visit Ambon 2020 zijn reeds van start gegaan en gaan nog het hele jaar duren.

Lees verder onder de banner

Ambon Fest Week 2020 op Lapangan Merdeka

Vanuit Nederland zal er een feestweek georganiseerd worden, onder de naam ‘Ambon Fest Week 2020’. Dit houdt in dat er van 17 t/m 24 oktober 2020 een breed scala aan evenementen zal plaatsvinden, voor een enorm divers publiek. Dagelijks zullen er openluchtconcerten worden gegeven met toonaangevende Molukse artiesten op Lapangan Merdeka van 20.00 – 01.00 uur. Glenn Fredly organiseert bijvoorbeeld op één van de dagen zijn 25-jarige jubileumconcert. Uit Nederland zullen artiesten, zoals Julya Lo’Ko, Mick Woearbanaran, Oceanikz, Rafa, Nani en Homez hun opwachting maken. In het bekende Pattimura Park wordt er iedere dag een Food Market georganiseerd met overheerlijke gerechten die worden bereid door de lokale bevolking. Uiteraard zult u op deze locaties ook verblijd worden met diverse culturele optredens en evenementen.

Pool Club in The Natsepa Resort en Business Monday bij Santika Premiere

Overdag wordt er voor entertainment gezorgd op The Natsepa Resort, waar er gebruik gemaakt kan worden van het grote zwembad, het prachtige strand, luxe cabanas, hapjes en drankjes. Ook hier zullen er internationale top artiesten optreden, zoals DJ Naffz, Onderkoffer, RemmenLos, Triplets, Miguell Kaidel en Nicky Manuputty. Er zijn nog kamers beschikbaar indien u hier tijdens de Ambon Fest Week 2020 wilt overnachten. In het Santika Hotel vindt Business Monday plaats, waarbij de organisatie Moluks-Nederlandse ondernemers zullen verbinden aan de lokale overheid, ondernemers en organisaties om de onderlinge zaken te stimuleren.

Nationale en internationale Molukse artiesten

De optredens in hartje Ambon zullen verzorgd worden door populaire artiesten uit de Molukken, Nederland en Jakarta zoals o.a. Glenn Fredly, Mitha Talahatu, Ona Hetharua, Doddie Latuharhary, Naruwe, Willy Sopacua + JP Band, Joyce Pupella, Arles Tita, Nicky Manuputty, RemmenLos, Oceanikz, Julya Lo’Ko, Onderkoffer, Triplets, Rafa, Nani & Homez, Miguell Kaidel en nog vele anderen. Bekijk de flyer voor de volledige line-up.

Reisarrangementen via Asfalea Travel

Vliegtickets en hotelarrangementen zijn nog beschikbaar. Hiervoor kunt u het best contact opnemen met de officiële reispartner Asfalea Travel. Bij Asfalea kunt u kiezen uit een compleet reisaanbod van interessante rondreizen tot heerlijke strandvakanties, van bungalow tot hotels op De Molukken. Asfalea biedt flexibele maatwerkreizen voor individuen en groepen, waarbij het betalen in termijnen ook mogelijk is. Heeft u nog vragen over de reispakketten? Neem dan gerust contact met Asfalea op voor meer informatie.

De contactgegevens van reisbureau Asfalea Travel vindt u hieronder.
Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam
020-6239548
reservering@asfaleareizen.nl

Openingstijden van het reisbureau
Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur – 17.00 uur. Zaterdag en zondag: gesloten.

“Wij verwelkomen u graag op Ambon tijdens de Ambon Fest Week 2020! Voor vragen en/of suggesties omtrent dit evenement kunt u ook altijd een email sturen naar info@visitambon2020.com” 

– organisatie Visit Ambon 2020 

VISIT AMBON, PULANG KAMPONG! 

Voor meer informatie
VISITAMBON2020.COM

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top