• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Ook Molukse gezelligheid op Molukse Dag op Kwaku afterparty in de Melkweg

Ook Molukse gezelligheid op Molukse Dag op Kwaku afterparty in de Melkweg

AMSTERDAM – Zaterdag is het weer tijd voor de Molukse Dag op Kwaku in Amsterdam en na het festival is er in de Melkweg een grote afterparty vanaf 23:00 uur met artiesten uit binnen- en buitenland.

Op dit ‘evenement at Night‘ Indoor Festival wordt het Moluks gezellig want de bekende formatie Impulse Tribute en Oceanikz komen met de populairste lagu-lagu. Naast de live bands zie je daar ook hitzangeres Ona Hetharua, Talita Angwarmasse, Rafa & Nani, Nasty Urban met Maria de Lima en Miguell Kaidel, Karibo, Jai Sama en Jeftuz.

Maar er is veel meer want er staan ook legendarische dansers en dj’s in de line-up. Eszteca Noya, Tahnee Masela, Ramon Rivé en Otis Hats oftewel Jethro Angkotta. Dus maak je klaar voor vandaag. Om 23:00 uur knalt Jai Sama af met de eerste beat in de Melkweg en om 23:45 uur komt Oceanikz op! Dus wees op tijd en mis geen van je favoriete artiesten!

En als je nog trek hebt in de avond zijn er Molukse broodjes verkrijgbaar in de Melkweg dat verzorgd wordt door Dean Rella Catering.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

kwaku107
Aankondiging: Molukse Dag op Kwaku 7e Editie, Zaterdag 27 Juli 2024
IMG_8950
Pacific Roots Fest
DSC_0469
Jaarlijks terugkomend Molukse fenomeen in Amsterdam

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top