• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Pre Party Molukse Dag op Kwaku in de Melkweg Amsterdam op 21 januari 2023

Pre Party Molukse Dag op Kwaku in de Melkweg Amsterdam op 21 januari 2023

AMSTERDAM – Eindelijk mogen we het bekendmaken: Op 21 januari 2023 vindt de officiële pre-party van de Molukse Dag op Kwaku plaats in wederom de Melkweg in Amsterdam. Niemand minder dan Chelina Manuhutu is de headliner. Ook Jessica Manuputty, JAEL en Ramon Rivé zijn toegevoegd aan het programma.

De Pre Party heet ‘Inception’, als voorproefje om alvast warm te draaien voor de jaarlijkse Molukse Dag op Kwaku. Het grootste Maluku feest waarbij duizenden Molukkers uit heel Nederland bij elkaar komen. Aanvang is om 22:00 uur en de deuren gaan om 22:30 open.

De organisatie heeft lang gewacht met het bekendmaken van het evenement. Hoewel de voorbereiding al een week na de Molukse Dag op Kwaku begon, kunnen we nu vertellen dat drie maanden voor de start wij ons weer kunnen verheugen op die gezellige en saamhorige pesta!

We hebben hard onze best gedaan om een indrukwekkende line-up voor u neer te zetten! En dat is niet alles. Ook restaurant Miko is aanwezig met Molukse hapjes, zij stonden dit jaar ook op Kwaku met onder meer rujak natsepa en papeda.

Met het exclusieve programma van deze Pre Party betekent dat meteen een hele nieuwe en verfrissende clubnacht op z’n Moluks. Een unieke combinatie van Molukse dj’s, zangeressen, zangers, rappers en muzikanten die je niet mag missen. 

Tevens zullen wij tijdens dit evenement aandacht schenken aan het geweldige maatschappelijke voetbalproject Maluku United in de Molukken. En zullen zij aanwezig zijn met een stand.

Meer artiesten zullen de komende weken worden toegevoegd. De After Party afgelopen zomer was uitverkocht en stonden er rijen tot aan het Leidse Plein.

KOOP NU UW KAARTJES (klik op de link hieronder)

https://www.melkweg.nl/nl/agenda/inception-21-01-2023/

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top