• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Vooraankondiging | Visit Ambon 2020 | #MalukuPanggilPulang

Vooraankondiging | Visit Ambon 2020 | #MalukuPanggilPulang

In 2020 bestaat kota Ambon 445 jaar! Burgemeester Richard Louhenapessy doet een oproep aan alle Molukkers wereldwijd om dit gezamenlijk te vieren in de hoofdstad van de Molukken.

TABEA!

Plan alvast uw reis naar Maluku en Visit Ambon in 2020. Breng een bezoek aan het eilandenrijk, een paradijs met een unieke flora en fauna en beleef het avontuur gezamenlijk met families uit Nederland en op Maluku.

Over krapweg twee jaar zal Ambon in het teken staan van #MalukuPanggilPulang; bij deze een oproep aan alle Molukkers, waar dan ook ter wereld om in 2020 een bezoek te brengen aan Ambon Manis é. Visit Ambon 2020 wordt ongetwijfeld het populairste en meest traditionele feest in Maluku!

In de maanden juli, augustus en september vinden allerlei festiviteiten plaats op het gebied van muziek, dans en cultuur. Er wordt rekening gehouden met de vakantieperiode in zowel Nederland als in de Verenigde Staten. En ook geldt dat voor de maanden oktober, november en december er in 2020 veel verschillende evenementen plaatsvinden, zodat alle Molukkers met elkaar worden herenigd in de hoofdstad in 2020.

Dari Ujung Halmahera sampe Tenggara Jao

De hoofdstad Ambon wordt bewoond door Molukkers van verschillende Molukse eilanden. Daarom zal er ook rekening gehouden worden met het feit dat veel Molukkers in het kader van Visit Ambon 2020 door zullen reizen naar andere eilanden. Vanuit Ambon kunt u zich makkelijk verplaatsen naar de andere eilanden. Van de Alifuru’s op Seram, naar de oudste kruidnagelboom op Ternate, de endemische diersoorten en kunstnijverheid op Tanimbar, de lange witte stranden op Kei, het leefgebied van de Paradijsvogel op pulau Aru, Kalwedo Maluku Barat Daya, de vele vogelsoorten op Buru, Fort Duurstede op Saparua, de prachtige stranden op Haruku en de koraalriffen bij Banda Neira.

MARI BASUDARA SAMUA!
VISIT AMBON | PULANG KAMPONG

District 95 is het evenementen- en artiestenbureau die sinds 2016 de jaarlijks terugkerende Molukse Dag op Kwaku mede-organiseert in Amsterdam.

Voor het evenement “Visit Ambon 2020” op Maluku, zijn zij bestempeld als de officiële promotor/coördinator vanuit Nederland. District 95 werkt hiervoor nauw samen met de lokale organisatie op de Molukken.

Meer informatie met betrekking tot het programma en reisadviezen, volgt op korte termijn.

De komende twee jaar zullen wij, Tifa Magazine, als officiële mediapartner van Visit Ambon 2020, nieuws en updates kenbaar maken via tifamagazine.com.

Hou onze website dus in de gaten en volg tevens alle ontwikkelingen via de officiële Facebook pagina van “Visit Ambon 2020” en het Instagram account @visitambon2020.


Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top