An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Fondsenwerving goede doelen voor scholing op de Molukken

Afgelopen vrijdag vond het evenement “Maluku Night” plaats in de Soehana Hall Jakarta. Een initiatief van de stichting Yayasan Pendidikan Maluku Maju, de opbrengst wordt besteed aan projecten voor scholing op de Molukken.

De organisatie bestaat uit de gezusters Jennifer en Gail Soplanit en nicht Mona Rehatta, zelf hebben ze gestudeerd in Amerika, Nederland en Italië. Met hun kennis vanuit het buitenland willen ze nu wat betekenen voor de scholing op de Molukken, ze zijn al bezig met het plannen om een nieuwe school te bouwen.

De avond werd gevuld met bekende live artiesten zoals o.a. Saxx in The City, Audrey Papilaya, Gerson Rehatta en meer. Het mooie van deze avond was dat alle genodigde gasten gekleed waren in Molukse klederdracht.

Met liederen als Huhate, Rame-Rame, Gepe-Gepe en Engo Lari zat de sfeer er al meteen in. Als afsluiter trad de legendarische zanger Yopi Latul op, met hem ging natuurlijk het dak eraf!

De organisatie, de artiesten en gasten gingen naar huis met een super positieve gevoel. “Het was een mooie dag van saamhorigheid”, aldus de uit Nederland afkomstige saxofonist Nicky Manuputty. “Waarin de scholing en toekomst voor Molukse jongeren centraal stonden,” zo benadrukt hij.

Voor meer info check: www.malukunight.com

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Total
0
Shares
Related Posts