An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Garuda Indonesia schrapt vanaf volgende maand vluchten naar Jakarta!

Met ingang van 1 oktober 2019 zullen de vluchten van Garuda Indonesia van Amsterdam naar Jakarta worden aangepast naar een directe vlucht van Amsterdam naar Bali! Deze vluchten zullen een korte tankstop maken in Kualanamu, Medan (Sumatra). Hierdoor is de reistijd naar Bali met meer dan één uur verkort, en bieden zij dan tevens een non-stop verbinding aan naar Medan (Kualanamu Airport).

“Met deze aanpassing zijn wij overtuigd dat we nu nog beter aansluiten op de vraag vanuit Nederland en Europa”, aldus de heer Dewa Kadek Rai, Regional CEO Europe Region.

Voor de organisatie van Visit Ambon 2020 kwam dit nieuws als donderslag bij heldere hemel. Dat betekent dat de directe vluchtlijnen Amsterdam naar Ambon ook komt te vervallen.

“Visit Ambon 2020 was van plan om volgende maand in samenwerking met Asfalea Travel de speciale reispakketten te presenteren waarin de rechtstreekse vluchten van Garuda Indonesia een belangrijke rol zouden spelen. Wij zijn hierdoor genoodzaakt om opnieuw de vluchtschema’s en mogelijkheden te bestuderen en zullen volgende maand ons reisaanbod via Asfalea Travel presenteren op onze kanalen. Voor de Ambon Festweek 2020 zijn we overigens nog steeds ruim op tijd, aangezien vliegtickets überhaupt pas maximaal 1 jaar van te voren geboekt kunnen worden”, aldus Estafano van Aanholt, Commercial Director van Visit Ambon 2020.

Ondanks dat dit bericht ons verrast heeft, overheerst het positieve gevoel dat het volgend jaar heel bijzonder wordt. “Er zijn voldoende alternatieven en we spreken met meerdere luchtvaartmaatschappijen. Volgende week hebben we overleg met Garuda Indonesia en ondanks hun beslissing sluiten wij niet uit dat zij met hun expertise nog steeds een bijdrage kunnen leveren middels hun (binnenlandse) vluchten. Bovendien hebben wij de afgelopen weken gunstige deals weten te sluiten met de hotels op Ambon en maken we ook gauw ons spectaculaire programma bekend tijdens de Ambon Festweek van 17 t/m 24 oktober 2020. Ook voor de reizigers die buiten deze periode willen gaan, zullen er straks mooie reisarrangementen beschikbaar zijn”.

Mocht u vragen hebben over uw aankomende reis en/of zaken rondom Visit Ambon 2020, neemt u dan gerust contact op via een persoonlijk bericht of per e-mail info@visitambon2020.com.

De contactgegevens van reisbureau Asfalea Travel vindt u hieronder.

Adres:
Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam
020-6239548
reservering@asfaleareizen.nl

Openingstijden van het reisbureau
Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur – 17.00 uur. Zaterdag en zondag: gesloten.

Total
0
Shares
Related Posts