Gio stopt bij Feyenoord: “Toe aan een nieuwe uitdaging”

Giovanni van Bronckhorst is toe aan een nieuwe uitdaging na vier zeer succesvolle seizoenen. Dat heeft hij laten weten aan de directie van Feyenoord. Zo meldt de club donderdag.

De 106-voudig Oranje-international heeft het meer dan fantastisch gedaan volgens Technisch directeur Martin van Geel. Ze hadden graag nog om de tafel willen zitten volgende maand voor een eventuele contractverlenging, maar ze hebben respect voor het besluit van de Molukse coach. Die nog volop is geconcentreerd om ook dit seizoen nog met succes af te sluiten.

“Er is nog veel om dit seizoen voor te strijden. We moeten Europees voetbal veiligstellen, via de competitie of via het bekertoernooi. Daar heb ik zin in en kijk ik naar uit. Tegelijkertijd heb ik veel nagedacht of ik ná dit seizoen nog één of meerdere jaren hoofdtrainer van Feyenoord wil blijven. Dat was een hele moeilijke beslissing, want Feyenoord zit in mijn hart. Echter, in mijn carrière heb ik altijd mijn gevoel gevolgd en mijn gevoel zegt nu dat ik dat niet moet doen. Het is goed zo.”

Feyenoord is hem ontzettend dankbaar, vanwege het ongekend succesvolle periode van de club. In drie jaar won hij met Feyenoord de landstitel, twee keer de Johan Cruijff Schaal en tweemaal de KNVB-beker.

„Zijn band met ons en met de club zal altijd onverbrekelijk blijven”, aldus de directie.

 

Bron: Feyenoord / Foto: ANP

Exit mobile version