An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Gio tekent bij Chinese club in de op vier na grootste stad ter wereld

Giovanni van Bronckhorst is officieel aangesteld als hoofdcoach van Guangzhou R&F in China. Nicky Wong, de nieuwe grote baas bij de club heeft veel vertrouwen in de Molukse coach. Die hij heeft weg kunnen plukken bij de City Football Group. Het gaat om een meerjarig contract, zo melden de Chinezen via de officiële kanalen.

Guangzhou R&F werd het afgelopen jaar twaalfde in de Chinese Super League competitie. En heeft tevens een samenwerkingsverband met Ajax. Van Bronckhorst heeft met die samenwerking verder niets mee te maken. De oud-Feynoorder zal in China geen spelers voor Ajax opleiden. Want de Amsterdammers leveren alleen kennis en mankracht voor de opleiding van de club in het binnenland. Guangzhou R&F is de tweede voetbalclub in de op vier na grootste stad ter wereld en ligt in het zuiden van China. De afstand tussen de opleiding en de club zelf is zo groot als van Amsterdam naar Parijs.

“Ik wil zo snel mogelijk kennismaken met het team, de kwaliteiten leren kennen en dan bouwen aan een sterk elftal. Ik merk dat iedereen gemotiveerd is en wil bijdragen aan de ontwikkeling van de club.”

Gio werkte na zijn vertrek bij Feyenoord bij de City Football Group, waar onder meer Manchester City onder valt. Er werd door diverse media geschreven dat hij de eventuele opvolger zou worden van Pep Guardiola. Ook was hij gespot bij New York City FC en Melbourne City, twee clubs die ook tot de City Football Group behoren. Maar dit weekend is hij onverwacht officieel gepresenteerd in China bij zijn tweede klus als trainer.

Foto: Guangzhou R&F

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Groothandel Amboina is sponsor van
Visit Ambon 2020
AMBOINA.NL

Lees ook: Gloednieuwe verbinding vanaf Amsterdam naar Ambon via Bali

Total
0
Shares
Related Posts