An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Giovanni van Bronckhorst nieuwe trainer van Schotse voetbalclub Rangers FC

Giovanni van Bronckhorst is de nieuwe hoofdcoach van Rangers FC. Dat bevestigt de club op hun sociale media. Ook Van Bronckhorst heeft het nieuws vol trots medegedeeld op zijn Instagram account.

Hij is de opvolger van Steven Gerrard, die onlangs naar Aston Villa is vertrokken. Giovanni die in 2017 de landstitel won met Feyenoord en tweemaal de KNVB-beker en ook twee keer de Johan Cruijff Schaal neemt Roy Makaay mee als assistent. Komende maandag worden zij gepresenteerd. Zowel Van Bronckhorst als Makkaay hebben een contract getekend tot medio 2025.

Gio als speler van Rangers FC

In zijn eerste twee seizoenen tussen 1998 en 2001 werd hij als speler van Rangers landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de League Cup. De Molukse oud-voetballer scoorde 22 keer in 117 duels voor de club, onder trainer Dick Advocaat. Hij werd in 2001 voor 14 miljoen euro verkocht aan Arsenal, het dubbele waarvoor Feyenoord hem drie jaar eerder had verkocht.

Gio moet zich met de Schotse koploper proberen te plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. Waarin ze in een poule zitten met Olympique Lyonnais, Sparta Praag en Brøndby IF.

Foto: Rangers FC
Total
0
Shares
Related Posts