An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Glenn Fredly draagt concert op aan de Molukken en Papoea

JAKARTA – In hartje Jakarta bij Senayan heeft de Molukse zanger Glenn Fredly vrijdag zijn optreden opgedragen aan de bevolking van de Molukken en Papoea. De popzanger vroeg het publiek om saamhorigheid en eenheid te vormen voor de broeders en zusters in deze regio.

In zijn statement zei Glenn Fredly; “Moslims en christenen leven al jaren als eenheid op de Molukken. Ale rasa, beta rasa. Laten we samen als één volk de handen ineen slaan!.” Uit solidariteit droeg hij ook een lenso merah.

Glenn komt net terug van een vakantie op Sumba met zijn kersverse vrouw, Mutia Ayu, met wie hij op 19 augustus jl. in het huwelijksbootje is gestapt. Het stel verwacht hun eerste kindje samen. Bij terugkomst in Jakarta heeft de megaster gelijk plannen gemaakt voor een project voor de Molukken. Want de bevingen zijn nu al twee weken aan de gang.

Op 18 oktober a.s organiseerd Glenn Fredly in zijn nieuwe pand het Mbloc Space een benefiet voor de slachtoffers van de aardbeving. Hieraan zullen meerdere topartiesten en muziekanten in Indonesië aan meewerken. Ook de uit Nederland afkomstige Molukse saxofonist Nicky Manuputty en nog vele anderen.

De opbrengst gaat in goed overleg met de autoriteiten en hulporganisaties op de Molukken naar alle getroffen gebieden in Maluku.

Total
0
Shares
Related Posts