Gratis voetbalclincs voor de jeugd op Ambon door profvoetballers

Zondag 6 november 2022 is de openingsceremonie van de Maluku United voetbalclinics in het Stadion Mandala Remaja op Karang panjang Ambon. Op die dag zullen officials aan het woord komen en krijgen kinderen instructies en berichten over de voetbalclinic van profvoetballers Sergio van Dijk en Raphael Maitimo. De activiteit vindt plaats van 12.00 uur tot 16.00 uur. De dagen erna is er dagelijks een voetbalclinic voor kinderen.

Tekst: Maluku United

Kom allemaal naar de openingsceremonie op zondag 6 november om 12.00 uur in het Mandala Jeugdstadion in Karang Panjang Ambon!

Op vrijdag 4 november is er een persconferentie in het City Hotel Ambon. Hier kan de pers Sergio van Dijk en Raphael Maitimo vragen stellen over Maluku United.
Zaterdag 5 november is een zakendiner met de mogelijkheid om te investeren in Maluku United.

Maluku United verzorgt professionele voetbaltrainingen door Nederlandse topcoaches en sportstudenten. Maluku United bouwt aan een voetbalclub en gaat voetbaltalent verder opleiden. Kom allemaal naar de openingsceremonie op zondag 6 november om 12.00 uur in het Mandala Jeugdstadion in Karang Panjang Ambon!

Exit mobile version