An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Health Awareness Concert voor de meest kwetsbare jongeren in Maluku

AMBON – Onze TMB Foundation op Ambon organiseert op zondag 28 mei a.s. een maatschappelijk evenement in de Molukken met als doel het gezondheidsbewustzijn te vergroten onder de meest kwetsbare jongeren, het stigma te verminderen en zij die lijden aan gezondheidsproblemen te ondersteunen.

Dit event wordt georganiseerd door TMB-Foundation in samenwerking met de organisaties JIP en UNFPA (United Nations Population Fund). Het Health Awareness Concert wordt gehouden in de Ballroom van het Hotel Santika Premiere Ambon. Vanaf 16.00 tot 18.30 uur. Entree is gratis. Naast entertainment wordt er ook voor een gratis hapje en drankje gezorgd.

Hierbij zullen er ook nationale en internationale UNFPA representitives aanwezig zijn, om de jeugd zelf toe te spreken en te ontmoeten. Artiesten die bijdragen zijn bekende namen uit Maluku zoals; Fresly Nikijuluw, Ona Hetharua en Beto Habibu.

Meer weten over onze foundation? Bekijk hier onze website!

Total
0
Shares
Related Posts

Festival Teluk Ambon 2017

Afgelopen weekend vond het jaarlijks terugkerende evenement ‘Festival Teluk Ambon’ plaats. Het festival was van start gegaan met een botenparade.…