An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Indonesië waarschuwt Melanesian Spearhead Group leden voor inmenging in de soevereiniteit van andere landen

Melanesische regeringsleiders en ministers van Buitenlandse Zaken, inclusief de United Liberation Movement for West Papua (ULMWP) zijn deze week bijeen tijdens de Melanesian Spearhead Group (MSG) top, in Papoea Nieuw Guinea.

ULMWP vraagt volledig lidmaatschap aan van de MSG en pleit voor zoveel mogelijk solidariteit voor deze belangrijke mijlpaal. Het volk van West Papua steunt de United Liberation Movement for West Papua om volledig lid te worden van de Melanesian Spearhead Group.

In Sentani, West Papua werd gisteren een bijeenkomst georganiseerd om steun te betuigen aan de The United Liberation Movement for West Papua – ULMWP, om volledig lid te worden van de Melanesian Spearhead Group. De actie werd georganiseerd door West Papua National Committee [KNPB].

Onlangs ondertekenden 1,8 miljoen Papoea’s een petitie gericht aan de VN waarin wordt opgeroepen tot een internationaal gecontroleerd onafhankelijkheidsreferendum. Indonesië waarschuwt MSG zich niet teveel mee te bemoeien tussen hun en West Papua. Ondanks de harde taal van de Indonesiërs zien de Papoea’s zelf voorruitgang.

Total
0
Shares
Related Posts