An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Ingelijst gesigneerd Feyenoord shirt Simon Tahamata

Feyenoord is landskampioen van het seizoen 2022-2023 geworden. Bied je mee voor uniek gesigneerd gedragen Feyenoord voetbalshirt van Simon Tahamata. Met bewijs foto van Simon Tahamata. Bied via whatsapp, zie onderaan. Doel van de opbrengst: Yayasan Tifa Melanesia Babunyi (TMB Foundation) is een initiatief van het blad- en entertainment platform TIFA Magazine.

Hun laatste project in de Molukken om scholen weer te laten starten was het teken om een organisatie op te zetten, waarmee zij een positieve bijdrage leveren aan Maluku en waar nodig support te geven en hulp aan te bieden.

Hun focus ligt op maatschappelijke projecten. Met hun team op Ambon werken zij vanuit het hart van de Molukken. Het bedrag voor het gesigneerde Feyenoord voetbalshirt van Simon Tahamata gaat voor 100% naar de non-gouvernementele organisatie TMB.

Bied je op het shirt dan krijg je meteen te horen op welke plek jouw bieding staat en wat het op dat moment hoogste bod is. Over precies 14 dagen om 12.00 uur, op 28 mei 2023, krijgt het hoogste bod het shirt. Biedingen kun je whats appen naar 06-25076038.

Tekst/Informatie: Roel Eefting

Deze veiling komt ten goede aan de TMB Foundation.

Total
0
Shares
Related Posts