An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Investeringen in hoofdstad Molukken aanzienlijk toegenomen

Volgens Fernanda Louhenapessy, het hoofd van de Penanaman Modal Pelayanan Terpadu Satu Pintu (DPMPTSP) is het aantal investeerders in de hoofdstad Ambon gestegen. Eén van de prioriteiten van de lokale overheid is de werkloosheid verminderen en het toerisme bevorderen op het hoofdeiland van de Molukken.

Lees verder onder de banner

Louhenapessy verklaard aan de pers dat er door investeringen meer inkomsten binnenkomen in de regio, en de werkloosheid minder wordt. De detailhandel is één van de voorbeelden die goed lopen. De focus in Maluku ligt op de welvaart. En dat moet als allereerst stabiel zijn in het middelpunt, de hoofdstad Ambon. “Eind 2019 werd berekend dat er zo’n 9 miljoen dollar is geïnvesteerd in Ambon door zakenmensen”, aldus het hoofd van de (DPMPTSP).

In oktober komt er tijdens het “Ambon Fest Week” een “Monday Business Meeting”, speciaal voor ondernemers uit het buitenland, met name ook voor Moluks-Nederlandse ondernemers, die in de Molukken zouden willen investeren. Daar zal binnenkort de organisatie van Visit Ambon 2020 meer bekend over maken.

Bron: Tribun News

Groothandel Amboina is sponsor van
VISIT AMBON 2020
Amboina.nl

Total
0
Shares
Related Posts