An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Dit is Miss Maluku tijdens verkiezing Puteri Indonesia 2020

https://youtu.be/VFBfRzbLrYc

AMBON – De Molukse model Yoan Clara Teken is de winnares van de beauty contest Jujaro Ambon 2019. En zal de Molukken vertegenwoordigen tijdens het Puteri Indonesia 2020, de nationale missverkiezing van Indonesië dat plaatsvindt op 6 maart a.s. in de hoofdstad Jakarta.

Yoan Clara Teken is trots op haar Molukse afkomst en wil het dan ook laten zien aan de rest van de wereld. Ze is niet alleen model, maar ook nog eens dokter afgestudeerd aan de Universiteit van Sechenov in Rusland de First Moscow State Medical University. Verder zet Yoan Clara zich vrijwillig sociaal maatschappelijk in op de Molukken.

  • De Molukse senator Nono Sampono noemt haar als model en arts een groot voorbeeld voor andere jonge Molukkers die een verschil kunnen maken in de maatschappij op de Molukken.

  • Hier ziet u Yoan Clara aandacht besteden aan kinderen, die vorig jaar slachtoffer zijn geworden van de aardbevingen in de Molukken. En in tentenkampen leven.

  • De winnares van het evenement mag Indonesië vertegenwoordigen op grote internationale schoonheidswedstrijden zoals de Miss International 2020.

Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Groothandel Amboina is sponsor van
Visit Ambon 2020
AMBOINA.NL

Maak nu gebruik van de nieuwe vlucht vanuit Nederland naar de Molukken! Gloednieuwe verbinding vanaf Amsterdam naar Ambon via Bali

Total
0
Shares
Related Posts