An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Jermaine Wattimena: “Ik denk dat dit mijn grootste overwinning uit mijn carrière is”

Gisteravond was de wereld getuige van een geweldige overwinning van de Molukse-Nederlander Jermaine Wattimena op de Engelsman Adrian Lewis. Met trots kunnen we zeggen dat hij de tweevoudig wereldkampioen heeft verslagen op het World Grand Prix Darts 2019.

”Ik denk dat dit mijn grootste overwinning uit mijn carrière is op het grote podium. Iedereen weet wat Adrian heeft gepresteerd in zijn carrière. Hij is een fantastische speler”, zei Wattimena na afloop.

Vooral de tweede set was doorslaggevend, zo beaamde Wattimena. ”Het winnen van de tweede set gaf mij veel vertrouwen. Ik had het lastig in het begin, maar daarna vocht ik mezelf goed terug.”

2e Ronde World Grand Prix Darts 2019

Jermaine Wattimena sluit woensdagavond de 2e ronde af met een partij tegen Peter Wright.

Total
0
Shares
Related Posts