An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Jermaine Wattimena maakt opwachting in Premier League Darts

Door de wereldwijde coronacrisis ligt de Premier League Darts voorlopig stil. De beste dartscompetitie ter wereld. Volgens de huidige planning wordt de competitie pas in de zomer weer hervat. En daar zal ook de Moluks-Nederlandse topdarter Jermain Wattimena bij zijn.

Op dit moment zijn er zes speelrondes afgewerkt in de Premier League Darts. De dartcompetitie waarin tien spelers van de Professional Darts Corporation (PDC) het tegen elkaar opnemen. De laatste twee speelrondes van de eerste competitiehelft staan op 13 en 20 augustus geprogrammeerd in respectievelijk Belfast en Londen. Dit zijn ook de avonden waarbij Jermaine Wattimena als ‘contender’ zijn opwachting mag maken.

Wattimena heeft vorig jaar de tweevoudig wereldkampioen, Engelsman Adrian Lewis verslagen op het World Grand Prix Darts 2019.

Het vaste deelnemersveld van de prestigieuze Premier League bestaat uit Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, Rob Cross, Michael Smith, Gary Anderson, Daryl Gurney, Nathan Aspinall en Glen Durrant.

Net als vorig jaar wordt de tiende plek bij iedere speelronde ingevuld door een zogeheten challenger.

Total
0
Shares
Related Posts