An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Joey Pelupessy vervolgt loopbaan in Turkije

Het werd twee weken geleden al bekend gemaakt door Voetbal International. Joey Pelupessy (28) zet zijn loopbaan voort in Turkije. De 28-jarige middenvelder heeft deze week het contract getekend met de Turkse voetbalclub Giresunspor.

Ondanks dat Pelupessy ook aanbiedingen van Nederlandse subtoppers heeft, besluit hij zijn carrière de komende twee jaar in Turkije te vervolgen. De club is komend seizoen nieuw op het hoogste niveau in Turkije.

Zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group: ‘Los van het feit dat zij een zeer goede aanbieding hebben gedaan, is Joey vooral erg enthousiast over het avontuur bij een heel ambitieuze club in een mooie competitie. Bovendien hebben ze een prachtig, gloednieuw en modern stadion en ligt Giresun aan de Zwarte Zee. Joey, zijn vader en een collega van ons zijn er op bezoek geweest vorige week en dat gaf direct een heel goed gevoel. Er zit ook een nieuwe ambitieuze sportief directeur die een goed track record heeft als het om een gepromoveerde club aankomt. De eerste competitiewedstrijd is over een paar weken uit tegen Galatasaray, daar kijkt Joey enorm naar uit.’

De middenvelder wordt hiermee overgenomen van de Engelse club Sheffield Wednesday, waar zijn contract na drie en half seizoen was afgelopen. In Nederland voetbalde hij eerder voor Heracles Almelo en FC Twente.

Foto: Joey Pelupessy (Instagram)

De TIFA krant van juni/juli 2021 al in huis?

Stuur een mail met uw naam en adres. Via social@tifamagazine.com

Verzendkosten zijn 3,50

Total
0
Shares
Related Posts