An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Kota Ambon 444 jaar

Dit jaar bestaat de stad Ambon 444 jaar en daarbij hoort natuurlijk veel festiviteiten. De Molukkers hebben vele tradities en organiseren daarom tijdens deze gelegenheid veel kunst- en cultuurevenementen met de meest uiteenlopende thema’s.

Doelstelling is om de sociale en culturele infrastructuur in Ambon te benutten en te versterken, verbindingen te leggen tussen kunst- en cultuurvormen onderling, het eiland hernieuwd op de publieke agenda te plaatsen.

Samenvoeging

Het betreft een samenvoeging van de Molukse kunst, daaromheen wordt een programma gebouwd met onder meer parades, concerten en andere podiumuitvoeringen. In aanloop naar Visit Ambon 2020 worden er leuke evenementen georganiseerd door de gemeente Ambon.

Visit Ambon 2020

Volgend jaar tijdens de 445ste verjaardag van de hoofdstad van de Molukken heeft de burgemeester alle Molukkers (wereldwijd) opgeroepen om dit samen te vieren in Ambon. Met het thema “Visit Ambon 2020” wordt ook het toerisme gestimuleerd.

Official Merchandise – Visit Ambon 2020
Bij Moluccan Islands!

“AMBON FEST WEEK”
17 – 24 OKTOBER 2020
(Tijdens de herfstvakantie in Nederland)

Pattimura Park – Lapangan Merdeka
AMBON STAD

Total
0
Shares
Related Posts

Festival Teluk Ambon 2017

Afgelopen weekend vond het jaarlijks terugkerende evenement ‘Festival Teluk Ambon’ plaats. Het festival was van start gegaan met een botenparade.…