An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Laatste puntjes op de i voor nieuw ziekenhuis in Ambon

Het nieuwe particuliere ziekenhuis Siloam in Ambon dat nu wordt gerealiseerd is aan het wachten op de benodigde vergunningen. Hiervoor is nog inspectie nodig of alles aan het gebouw klopt. Dat melden verschillende Molukse media.

Het provinciale parlement van de Molukken sprak in een vergadering over de mogelijke milieu-effecten en de afvalverwerking. Het ziekenhuis moet werk bieden aan meer dan duizend mensen.

Siloam heeft tot nu toe totaal 35 vestigingen, waaronder ook in Jakarta, Bali en Kupang. De ziekenhuizen staan bekend om hun moderne gebouwen. Tevens werken er doktoren uit heel de wereld die zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden.

Met een groot en gespecialiseerde ziekenhuis in de hoofdstad, wordt het nu ook makkelijker voor patiënten van omliggende eilanden. Zij hoeven bijvoorbeeld niet meer ver naar andere provincies te reizen voor speciale behandeling.

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

Investeren in Maluku

Het ontwikkelingsthema van de Indonesische regering voor de ‘economische corridor’ Oost-Indonesië is: “Het centrum voor de ontwikkeling van…