An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Livestream talkshow BETA DISINI x TIFA MAGAZINE

Talita Angwarmasse en Gerson Oratmangoen zijn op zaterdag 17 juli te zien als presentatoren van de livestream talkshow BETA DISINI x TIFA MAGAZINE. Talita heeft een lange staat van dienst als musical actrice en zangeres. Ook Gerson is al 13 jaar acteur met meerdere hoofdrollen op zijn naam.

Beiden vinden het een “enorme eer”, om samen met het team van TIFA Magazine en het Moluks Historisch Museum, aandacht te schenken aan de muzikale achtergrond van de Molukse gemeenschap. Kortom een programma met een muzikale en Molukse tint die uiteindelijk alles met elkaar verbind.

Zowel Talita als Gerson hebben individueel veel ervaring opgebouwd binnen de Nederlandse maar ook in de buitenlandse entertainmentindustrie.

Het unieke aan deze nieuwe talkshow is dat we met BETA DISINI switchen naar MALUKU! De vaste hosts van TIFA Magazine in Maluku zijn Grizzly Nahusuly en Ayu. Zij praten met de populairste artiesten van dit moment uit AMBON CITY OF MUSIC.

Ook zullen presentatrice Angela Timisela en onze redacteur Zainal Umarella te zien zijn. Angela neemt ons in een reportage mee terug de tijd
in naar onze Molukse topartiesten en belicht ook de nieuwe generatie topartiesten. Zainal gaat in gesprek met enkele van die artiesten. Kortom een talkshow die je niet mag missen!

De TIFA krant wordt de komende twee weken verspreid door heel Nederland in de Molukse wijken.

Woont u niet in een Molukse wijk en wilt u het thuis gestuurd hebben stuur ons dan een mail met uw naam en adres. Via social@tifamagazine.com

Verzendkosten zijn 3,50

Total
0
Shares
Related Posts