• Home
  • >
  • Magazine
  • >
  • EXCLUSIEF: Interview Chelina Manuhutu! 28 juli staat ze op Molukse Dag op Kwaku

EXCLUSIEF: Interview Chelina Manuhutu! 28 juli staat ze op Molukse Dag op Kwaku

IBIZA – Op zaterdag 28 juli opent niemand minder dan Chelina Manuhutu de derde editie van de Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival. Vanaf de eerste minuut barst het feest gelijk los met Chelina’s muziek.

Een uur lang zal ze het publiek trakteren op een heerlijke house set vol zomerse grooves. In aanloop naar de Molukse Dag op Kwaku een exclusief interview met Chelina Manuhutu.

Wat betekent het Moluks zijn voor je?

De manier waarop ik ben opgevoed met normen en waarde, cultuur, mijn geloof en muziek, die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

Hoevaak ben je op de Molukken geweest, en hoe ervaarde je dat?

Elke keer is anders en elke keer is het weer een feestje, 2005 was mijn eerste keer op de Molukken en verbleven toen op Haria. Ik ben ook een paar keer geweest om op te treden, 2 keer op Ambon en vorig jaar op de Kei-eilanden, waaronder ik 2 keer met m’n vader (Massada) heb opgetreden wat een hele toffe en bezondere ervaring was dat altijd bij me zal blijven.

De Molukse Dag op Kwaku is een grote gebeuren voor de Molukse gemeenschap. Hoe vind je het om deze speciale dag nu te openen?

Voel me zeer vereerd dat ik hier voor gevraagd ben, omdat ik trots ben dat ik Moluks bloed heb.

Waarmee onderscheid je jezelf dan als DJ?

Iedereen is uniek op zn eigen manier. Ik onderscheid me in wie ik ben en waar ik voor sta, ik doe mijn eigen ding en heb dat altijd al gedaan, ookal zeggen mensen dat ik dingen anders moet doen.

Ik ben gewoon mezelf, ik geniet van elk optreden en draai en maak de muziek wat ik lekker vind. Ik probeer altijd nieuwe tracks en promos te draaien en elke set anders te doen.

Al dat touren kost veel energie, heb jij een healthy lifestyle?

Ik doe mn best! Maar met al dat reizen schiet het er soms bij in. Ik probeer regelmatig te sporten in de sportschool, ik doe dan van die crossfit lessen en ook af en toe een kickboxlesje vind ik leuk om te doen. Ik eet redelijk gezond, hou alleen erg van toetjes en als ik onderweg ben kan ik ook wel snacken!

Je woont nu al een aantal jaren op IBIZA. Hoe bevalt het je daar?

Tuurlijk bevalt het me goed!
Het is toch dat “island life” wat me zo trekt, de stranden de zee het buitenleven de spaanse cultuur. Ook is de zomer erg inspirerend voor mij door alle feesten en dj’s die op het eiland komen. Je bent daar omringt met electronishe muziek of je nu naar het strand gaat, naar de clubs of de radio aanzet.

Hoe zie jij de toekomst?

Veel optredens, nieuwe releases, festivals gewoon lekker touren en zoveel mogelijk genieten. Veel muziek produceren en samenwerken met andere artiesten, ook misschien uiteindelijk een eigen feest maar vooral mensen laten genieten.

Tot slot, wat motiveert jou om door te blijven gaan met je werk en hobby?

Ik ben erg gedreven door de liefde die ik heb voor de muziek. Het reizen en het draaien op de verschillende tijdstippen is erg slopend, vooral in de zomer ben ik elke dag onderweg naar een ander land of stad, een andere club een ander festival. Je ontmoet zo veel mensen die ook veel aandacht van je vragen en ik wil dan altijd 100% geven. Er komen natuurlijk ook veel andere dingen bij kijken wat niets te maken heeft met muziek maar met het runnen van een bedrijf wat ook belangrijk is.

Wat me echt motiveerd en me zo gedreven houd is dat ik zo veel energie krijg van de mensen die uit hun dak gaan. Dat ze de muziek ook zo voelen als ik dat doe alles valt dan van m’n schouders en daar doe ik het voor. Ik hou gewoon van mijn werk omdat het ook mijn hobby is.

Verschillende stages, meer dan 30 artiesten en cultuur snuiven! Trommel die late beslissers NU op en haal de ticket(s) via Officiële ticketshop

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Magazine

foto-7
Welkom op de nieuwe website van TIFA Magazine
tifa_inception_image
TIFA Magazine winter 2022/2023
tifa-hrfst
TIFA Magazine Herfst 2022

Zie Ook

Pacific_Roots_Poster
Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top