Maluku United bouwt aan het eerste multifunctionele sportcomplex en academie op Ambon

Letterlijk en figuurlijk bouwt het team van Maluku United aan een toekomst voor voetbaltalent op de Molukken. Sinds 2021 slaan zij daarbij de handen ineen met voetbalschool Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda .

Hun doel? Het scouten van jonge voetbaltalenten in de Molukken om hen de kans te geven zich te ontwikkelen tot professionele spelers. Dit doen ze op hun eigen te bouwen sportaccommodatie, waar kinderen zich niet alleen sportief kunnen ontwikkelen, maar ook worden voorzien van huisvesting en scholing. Zo krijgt ieder kind de gelegenheid om te bouwen aan een toekomst.

Heeft u een onderneming op de Molukken of elders in Indonesië? Dan bent u door Maluku United uitgenodigd voor de volgende zakelijke evenementen.

Vrijdag 4 november: Persconferentie
17.00 uur WIT / het City Hotel Ambon
Netwerkmogelijkheid en kennismaking met ambassadeurs en ex-profvoetballers Raphael Maitimo, Sergio van Dijk en de oprichters van Maluku United.

Zaterdag 5 november: VIP zakendiner met live muziek
U kunt tegen betaling deelnemen.
18.00 WIT / het City Hotel Ambon.
Ontmoet en begroet ex-profvoetbalinternationals Raphael Maitimo en Sergio van Dijk.

Op 6-11 november worden er voetbalclinic voor de jeugd gegeven op de Karang Panjang, het Mandala-stadion. De officiële opening is op zondag 6 november om 12.00 uur WIT.

Aanmelden verplicht voor Persconferentie, VIP-diner en sponsoring via: KLIK HIER

Voor meer informatie: www.maluku-united.com

Exit mobile version