Mari, ba iko! Van Ambon, Banda tot Aru

2019, wat een jaar! Het jaar waarin ik twee keer naar Maluku ben geweest om mijn missies te kunnen realiseren: van het adopteren van nootmuskaatbomen op Banda Besar tot Trash Challenges in Batu Merah (Ambon) tot Staying Hydrated door middel van waterfilters en educatie op Papakula (Aru) tot aan het planten en uitdelen van wat bomen hier en daar allemaal met mijn vrienden op Maluku!

Door Glenda Pattipeilohy

Cari kenal doloh: Ik ben Glenda Pattipeilohy, 30 jaar en mijn visie en missie is heel simpel: Bangun Maluku by sharing your privileges!

Afgelopen zaterdag 21 december 2019 heb ik samen met mijn vrienden van Moluccas Coastal Care, Bapak Dany Pelasula van LIPI, jongeren uit Lateri, werknemers van Polisi Perairan en Tentara Nasional Indonesia 500 mangroves geplant op Lateri Beach om het jaar af te ronden.

Dit was een kick off van een programma dat Mangrove Reforestation heet. Een programma dat Moluccas Coastal Care in 2020 wilt verwezenlijken op verschillende plekken op Ambon om de kust van Ambon en Baguala te beschermen. En weet je, iedereen kan en mag meedoen! #maribaikooo

Voor meer hou de nieuwe editie van TIFA MAGAZINE in de gaten. Daarin staat mijn blog!

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Exit mobile version