An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Meer cameratoezicht in hoofdstad Molukken

https://youtu.be/AOsvuhhR7NY

De politie in de Molukken heeft extra camera’s opgehangen in de hoofdstad Ambon. De extra ‘ogen’ in de stad moeten de efficiëntie en effectiviteit van het optreden van politie en gemeentelijke handhavers vergroten. De openbare orde handhaven en de veiligheid van mensen garanderen.

Camera’s in drukke steden moeten wereldwijd bijdragen aan preventie van openbare-ordeproblemen en strafbare feiten. Onze collega’s van iNews Ambon TV gingen de Molukse hoofdstad in om verslag te doen. Ook vroeg reporter Adjeng Hatalea om de mening van inwoners. Ismed Nurlette die daar woont vindt het positief met name ook voor bij de kruispunten dat weggebruikers zich aan de regels houden.

Privacy

Er gelden wel enkele voorwaarden voor het cameratoezicht op openbare plaatsen. Camera’s kunnen ook een inbreuk maken op de privacy van mensen. Daarom zijn er wetten dat de politie en gemeente zo zorgvuldig mogelijk om moeten gaan met de opgenomen beelden.

Openbare plaatsen zijn gebieden die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals uitgaanscentra, wegen en pleinen. Vervolgens mag de politie de camerabeelden gebruiken om strafbare feiten op te sporen.

Bekijk nu bovenstaande video!
Foto: Polda Maluku

Total
0
Shares
Related Posts