An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

De Molukken vertegenwoordigd op Pacific Exposition in Nieuw-Zeeland

Het Pacific Exposition 2019 in Auckland (Nieuw-Zeeland) is een ontmoeting en uitwisseling van de Pacifische cultuur in de vorm van dans, muziek, kunst en eten. De Molukken, Papua, West Papua en NTT worden ook gepromoot om hun Melanesische roots te vertegenwoordigen.

Mensen uit de Tonga, Samoa, Tuvalu, Nieuw-Zeeland, Vanuatu, Solomon, West-Papua, Papua New Guinea, Molukken, NTT, Nieuw-Caledonië, Micronesië, Fiji, Cook en Marshall eilanden (stille oceaan) hebben grote behoefte om elkaar te ontmoeten en om de banden tussen Polynesiërs, Micronesiërs en Melanesiërs te verstevigen. En om de Oceanische cultuur internationaal uit te dragen. De bovengenoemde eilanden zijn op dit evenement vertegenwoordigd. Op de foto ziet u Visit Ambon 2020 muziekambassadeur Nicky Manuputty samen met vertegenwoordigers van de provincie Maluku.

Het Pacific Islands Exposition 2019 in Auckland wordt verder ondersteund door alle deelnemende landen. De Molukken, Papua, West-Papua en NTT vertegenwoordigen Indonesië. Tevens is het evenement bedoeld om directe vluchtlijnen te realiseren tussen Indonesië en de Pacific.

Total
0
Shares
Related Posts